Søg
Close this search box.

Tilmelding

til gratis oplæg om, hvad metakognitiv terapi kan

Vi på Koniki vil gerne invitere til et oplæg om metakognitiv terapi den 21/3 – 2024 kl. 10 på Birchs Alle 2, 5800 Nyborg. Vi vil præsentere Koniki og vores syn på et bosted anno 2024, med fokus på unge og deres muligheder for, at de kan tillære sig de rigtige værktøjer for at blive den bedste version af dem selv og blive klar til livet.

Der vil være mad og drikke

Dagens program

  • 10.00 – Velkommen og rundvisning
  • 10.30 – Hvem er Koniki
  • 11.00 – Pause, snak, spise og drikke
  • 11.30 – Metakognitiv terapi
  • 12.30 – Spørgsmål

Oplæg om, hvad metakognitiv terapi er med fokus på stressbelastning af nervesystemet og konsekvensen af dette.

Betydningen af, at man som barn/ung tillærer sig mere hensigtsmæssige strategier til at håndtere og tage relevant hånd om egen mentale trivsel, samt hvordan den metakognitive tilgang er relevant for målgruppen på Koniki.

Vi glæder os til at se jer.

Bedste hilsner

Koniki
Lars Schram
Forstander

Dianna Lenschau Hansen Metakognitiv Mind Core terapeut

Dianna Lenschau Hansen
Metakognitiv Mind Core terapeut

Har en solid og mangeårig erfaring inden for både det specialiserede – og det almene børne ungeområde som både terapeut, familiekonsulent, pædagog og leder. Har derudover egen praksis med 1:1 metakognitive forløb med unge og voksne og arbejder familieterapeutisk i familiernes eget hjem i et tværfagligt samarbejde med kommuner, psykiatri, skole og andre relevante samarbejdspartnere.

Har en mangeårig erfaring i arbejdet med børn/ unge med ADHD, ADD, angst, autisme, OCD og har i de senere år bragt det metakognitive i spil både i terapi som forløb, men også i almen pædagogisk praksis.

www.diannalenschau.dk